Bästa matkassarna

Bästa matkassarna för stressade hockeyföräldrar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Linas Matkasse, Mat.se och Matkomfort

Som hockeyförälder kan det vara svårt att hinna med allt. Jobba, skjutsa, laga mat, tvätta, handla – och helst få tid till annat. Värdelösa träningstider som gör att det blir många sena vardagskvällar i en kall ishall som sen övergår i tidiga lördagsmorgnar på cup på andra sidan stan. Det är förståeligt att det kanske inte alltid finns varken energi eller tid att dra ihop en gourmetmiddag till hela familjen. Då är det tur att det finns alternativ som är både snabba och nyttiga, och som mättar hela familjen. Nu får nya kunder dessutom upp till 400:- rabatt!

Kosten är viktig för den som tränar mycket. Speciellt för barn och ungdomar som växer på både höjden och bredden. Det sätter mycket press på redan sönderstressade föräldrar och dig som försöker kombinera en seriöst idrottssatsning med ett heltidsjobb.

Som tur är finns det idag nyttiga alternativ som gör att din hockeyspelande son eller dotter får i sig näringen han eller hon behöver. Och det bästa av allt är att det inte behöver ta mycket längre tid än vad det gör att rulla igenom drive-troughn på McDonalds. Dessutom är det både billigare och nyttigare.

Matkassar – det snabba och nyttiga alternativet

Med en prenumeration på matkassar får du maten hemskickad till dig när du behöver den. I kassen hittar du noga utvalda råvaror som du enkelt kan använda i medföljande recept. Rena drömmen för den upptagna hockeyföräldern med hungriga barn, eller hur? Lägg undan pannkaksmixen och pulvermoset och ta del av de fina erbjudanden som vi på Light The Lamp tagit fram åt våra läsare. 

LINAS MATKASSE

Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer. Nu får dessutom nya kunder upp till 400:- i rabatt! Klicka på knappen nedan för att börja shoppa.

MAT.SE

Mat.se har gjort det busenkelt att handla och välja bland 10 000 matvaror på nätet. Via din dator, smartphone eller surfplatta kan du lägga en beställning på de varor du vill ha och få maten levererad hem till dörren dagen därpå.

Med ett stort och uppskattat sortiment levererar de snabbt till största delen av Sverige, och du kan själv välja en tid som passar dig. Du behöver inte binda dig till ett abonnemang och får fri frakt på beställningar över 700 kronor. 

Då du beställer maten i förväg har du möjlighet att i lugn och ro planera ditt inköp. Det minskar inte bara mängden impulsköp, du får även bättre kontroll på ditt handlande och din matbudget. Mat.se erbjuder även samma dag leveranser. Klicka på bilden nedan för att börja shoppa.

MATKOMFORT

Lättlagad mat för vardagskvällar då man varken har tid eller lust att planera, handla och laga en ordentlig middag. Matkomfort erbjuder mer än en matkasse med ingredienser och ett receptblad – de förbereder och levererar tre/fyra goda och näringsriktiga middagar till din dörr. Allt du behöver göra är att följa de enkla anvisningarna så har du maten på bordet. Och en hel del tid över för annat. Matkomfort beräknar att du endast behöver lägga 5-20 minuter aktiv tid beroende på vilken meny du väljer. Vissa råvaror kan behöva lite mer tid i ugnen men då kan du sätta dig i soffan med fötterna på bordet, duka lite extra fint eller göra läxor med barnen.

Genom att handla genom länkarna får Hockeydax ta del av en liten, procentuell provision. Det blir inte dyrare för dig, men hjälper oss skapa ännu mer och bättre innehåll.

Dela det här med dina vänner:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *