👨🏼‍💻 Hockeybloggen

Bli en del av vår hockeyfamilj.

Med vårt nyhetsbrev håller du koll . Gratis – rakt till din inkorg!

Bästa hockeygrupperna på facebook

Top 5 hockeygrupper på Facebook

Facebook kryllar av hockeygrupper där du som hockeyälskare kan diskutera resultat, övergångar, domslut och speltips med likasinnade. Men vilka är egentligen de bästa grupperna att gå med i? Vi…
Läs Mer
Hockeydax

Hockeytermer: Grocery Stick

I andra delen av Hockeytermer går vi in på olika typer av spelare. Den här gången närmare bestämt en “grocery stick”. Men vad betyder det egentligen?
Läs Mer
Hockeyslang

Hockeytermer: Light The Lamp

Light The Lamp är engelska *duh* och vanligt förekommande hockeyslang. En populär svensk översättning finns inte, men skulle även det fungera då fenomenet även finns i Sverige. Men vad…
Läs Mer

Hockeyabstinens? läs en bok! 💯

Hockeybloggen hos Hockeydax – en godispåse av hockeysnack!

Välkommen till hockeybloggen hos Hockeydax. Här snackar vi om allt som rör hockey. Precis som vilken annan hockeyblogg som helst innehåller hockeybloggen här hos oss på Hockeydax en riktig godispåse med ämnen. Här blandas krönikor från Hockeyettan med summerande blogginlägg från den senaste SHL-omgången och tankar kring de nya regeländringarna från Norrbottens ishockeyförbund. .

Nyheter som vi vet att du förmodligen redan läst om i Norrans hockeyblogg eller liknande lokalmedia. Det vi vill säga är att Hockeydax sällan kommer vara först med de senaste hockeynyheterna. Det är därför vi satsar på att vara bäst. Det gör vi genom att helt enkelt göra det vi gör bäst. Ge dig som läsare ny kunskap och nya perspektiv. På hockeybloggen hittar du unika perspektiv från våra pålästa och kunniga skribenter som själva har långa hockeykarriärer bakom sig.

“Men vadå, Norrans hockeyblogg har väl också duktiga skribenter?”. Absolut. Men vi tror att du snart kommer märka en tydlig skillnad mellan hockeybloggen på Hockeydax och större hockeybloggar. 

Vi tror att du snart kommer märka en tydlig skillnad mellan hockeybloggen på Hockeydax och större hockeybloggar. 

Hockeydax.se

Dela med dig av åsikter i kommentarerna 

Den främsta anledningen är vår öppenhet mot dig som läsare. Till skillnad mot andra skriver vi inte till dig – vi skriver för dig. Och med dig. Efter varje blogginlägg har du chans att lämna kommentarer och åsikter på vad du just läst.

Allt du behöver göra är att logga in med din mejladress. Den kan du sedan spara i din webbläsare tills nästa gång du besöker oss. Det gör att du snabbt och bekvämt kan lämna din kommentar på det du läser på vår hockeyblogg och på så sätt vara med och påverka kommande innehåll.

Kanske har du en ännu bättre idé än den vi just presenterat? Eller vill du kanske visa att du håller med om det vi skriver? Oavsett vad det är är hockeybloggen alltid öppen för diskussion. På så sätt kommer du som läsare ännu närmre oss som skriver och vice versa – vilket gynnar oss alla. 

I Facebook-grupperna får du svar på frågor som Norrans hockeyblogg inte ens vet att du har

Förutom detta så finns våra Facebook-grupper till för dig som vill snacka hockey med andra spelare, föräldrar och supportar i samma situation. Medlemskapet i grupperna är självklart gratis och finns till för att du ska kunna dela åsikter och erfarenheter med likasinnade. Förhoppningsvis kan du även få svar på de frågor vi inte svarar på här på hockeybloggen och som redaktionen på Norrans hockeyblogg är alldeles för distanserad för att ens veta att du har.