👀 OM oss

Bli en del av vår hockeyfamilj.

Med vårt nyhetsbrev håller du koll . Gratis – rakt till din inkorg!

Sveriges skönaste hockeyplattform

Välkommen till Hockeydax. En störstskön hockeysajt för alla som älskar hockey. Vårt uppdrag är att göra ditt hockeyliv både enklare och roligare. Här samlar vi allt ifrån krönikor, speltips och intervjuer – till topplistor och rekommendationer kring de hetaste hockeyprodukterna – på ett och samma ställe.

Jag som startade Hockeydax heter Alexander Carlsson. Jag stod för första gången på en ishockeyrink när jag var fem år gammal. Idag, 20 år senare, står jag kvar. Förvisso inte på samma is. Hockeyn har sedan dess tagit mig, precis som många andra hockeyspelare, på en otrolig resa.

Alexander Carlsson

Från Väsby IK i Stockholms förorter, till Dalarnas djupa skogar och Mora IK, till Lindenwood University och amerikanska småstäder varken du eller jag visste fanns.

Senaste säsongerna har jag spenderat i ATG Hockeyettan och Nyköpings SK.

Tack vare mina många år inom hockeyn vet jag hur krångligt allt kan vara ibland. Svåra val, där det ibland känns som att famla i mörkret. Men det är slut på det nu. Med Hockeydax hoppas jag att både du och jag kan ta beslut som gör våra hockeyliv enklare och roligare. Låter inte det som en bra idé?

Kom ihåg, har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig via formuläret nedan.

Hoppas du är lika taggad som mig på att trampa igång. Nu kör vi!

/Alexander Carlsson,
Hockeyspelare & Grundare

Hockeyabstinens? läs en bok! 💯

Kontakta Oss

Vi älskar att höra från engagerade läsare. Hör av dig med frågor, funderingar, åsikter – eller om du helt enkelt bara vill snacka hockey. Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan! Vi finns också på Facebook, Instagram och Twitter. Du får gärna skicka ett DM där om du hellre känner för det.

SÖKER DU JOBB ELLER SAMARBETE?

Vill du bli skribent hos oss på Hockeydax? Eller har du kanske ett intressant förslag till samarbete? Hör av dig – we are all ears!