Speltips

Speltips: Visby – Troja

Ikväll trampar ATG Hockeyettan in i sista kvalrundan inför kvalserien upp till Hockeyallsvenskan. Playoff 3 kommer med all säkerhet bjuda på uteslutande tighta och sevärda matcher, vilket också lägger upp för smaskiga odds. Bland annat det vi får ikväll när Roma tar emot Troja hemma på ön.

Inte var det många som trodde att vi skulle få se Visby/Roma dansa med så här långt in på säsongen. Men Särkijärvis mannar har tagit sig i kragen ordentligt och är numera så stabila som de gjort sig kända för att vara. Speciellt hemma på Gotland.

Efter att ha underpresterat något efter jul slutade man till slut åtta i Allettan Norra. I Playoff 1 gjorde man sig ganska bekvämt sig av med Lindlöven, innan det var favoriten Borlänges tur att packa väskorna i Playoff 2. Den tredje och avgörande matchen mot dalalaget slutade 2-8. Imponerande siffror mot ett av Allettans bästa lag.

Troja/Ljungby liten favorit utan att övertyga

Samtidigt gasade Troja visserligen över Strömsbro utan större problem, men fick sen kämpa hårt för att ta sig förbi Boden. Smålänningarna är på pappret den marginella favoriten – men formen talar för Roma.

Bet365 bjuder 2,02 på gotlänningarna som så gott som måste ta den här matchen för att ha chans att ta sig vidare till kvalserien.

JAG SPELAR DÄRFÖR 100:- PÅ VISBY/ROMA TILL 2,02 GÅNGER DEGEN HOS BET365

Dela det här med dina vänner:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *