💰speltips

Bli en del av vår hockeyfamilj.

Med vårt nyhetsbrev håller du koll . Gratis – rakt till din inkorg!

Speltips

Speltips: Djurgården – Luleå

Det sägs att vilja slår klass. Och om det inte är det vi kan vänta oss på Hovet ikväll vet jag inte. Djurgården, med galna 15 raka hemmasegrar (har…
Läs Mer
Speltips

Speltips: Almtuna – Kristianstad

Ikväll ska det avgöras vilka som gör AIK sällskap i kvalserien ner till ATG Hockeyettan. Hemmalaget Almtuna kommer till mötet med en fördel på två poäng och dessutom en…
Läs Mer
Speltips

Speltips: Visby – Troja

Ikväll trampar ATG Hockeyettan in i sista kvalrundan inför kvalserien upp till Hockeyallsvenskan. Playoff 3 kommer med all säkerhet bjuda på uteslutande tighta och sevärda matcher, vilket också lägger…
Läs Mer
Speltips

Speltips: Linköping – Rögle

Linköping har haft en minst sagt tung säsong och slåss för att undvika kval. Ljusglimpten kom senast borta mot HV71 när man lyckades vinna med 1-4. Kan man stå…
Läs Mer

Hockeyabstinens? läs en bok! 💯

Dagens bästa speltips hockey

Finns det något bättre sätt att öka spänningen i en hockeymatch än att lägga pengar på ett riktigt bra odds? Men för att du ska kunna göra det krävs det att du först har läst på om matchen, lagen, tabell- och skadeläget. Och det är precis vad du kan göra här under speltipsfliken på Hockeydax. Vi har på koll på hockey idag. Här hittar du dagens bästa speltips från Hockeyallsvenskan, Hockeyettan och SHL. Med mera. 

Vem älskar inte ett överodds på favoritlaget eller en underskattad högoddsare? När det kommer till hockeyspeltips och odds finns det mycket spännande att spela pengar på. Självklart ska du alltid spela ansvarsfullt och inte kasta pengar omkring dig. Vi förespråkar smart spelande som syftar till att öka den sportsliga upplevelsen. Spel som känns rätt i hjärna och hjärta och får pulsen att höjas så fort pucken släpps. Spela inte för mer än du har råd att förlora – och se till att vara påläst. Ju mer du vet om vilka som är dagens bästa spel, desto bättre beslut tar du. Det är där vi på Hockeydax kommer in i bilden. 

Spelrekarna är skrivna av erfarna spelare med lång hockeybakgrund. Vi har gjort misstagen både en och två gånger och därför lärt oss känna igen ett bra spel. Här delar vi med oss av vad vi tycker är dagens bästa speltips för hockey idag. Med våra speltips och spelrekar vill vi hjälpa dig ta så bra beslut som möjligt i ditt spelande på SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Speltips odds är inte alltid lätt, vi vet.

Vi jobbar efter tre principer som hjälper oss identifiera dagens speltips som samtidigt höjer matchupplevelsen. De funkar vare sig det handlar om ishockey, Allsvenskan i fotboll eller dart-VM , så välkommen att använda dem du också. 

Spela bara när hjärtat och hjärnan säger samma sak

Ska favoritlaget ut och veva i ett derby mot värsta rivalen? Är dagsformen dålig och vinstoddset lite för lågt? Avstå spel. Självklart säger hjärtat derbyvinst (vore konstigt annars). Men om din spelrek gör att hjärnan pekar i motsatt riktning är det i vår mening bäst att avstå spel. Att spela på motståndarlaget är i det här fallet aldrig ett alternativ för oss. Det förstör matchupplevelsen att ett känslofyllt derby. Så håll fast i pengarna. Fokusera på att njuta av matchen.

Spela bara på matcher du ska titta på

Lite samma spår. Visst kan du hitta trovärdiga speltips och spelvärda odds på indiska andraligan i cricket och en belgisk tennismatch mellan två oseedade spelare. Men hur kul är det egentligen att logga in på spelkontot dagen efter och inte ha en aning om det var ett bra spel eller inte? Därför förespråkar vi att du bara spelar på matcher som du faktiskt ska titta på. Spelet blir en extra krydda i matchladdningen och en pulshöjare under spelets gång. Du kan med egna ögon utvärdera om det var ett bra spel eller inte. Så hur det än går vet du hur du ska förhålla dig till lagen, spelarna och oddsen framöver.

Är du hockeykunnig? Våga testa liveodds!

Ännu en fördel med att följa dina hockeymatcher idag live. Ibland kan det vara värt att avstå spel fram tills att matchen fått en prägel, för att sedan hitta spelvärda liveodds under matchens gång. Ser bortalaget oförskämt pigga ut? Har hemmalagets målvakt vaknat på rätt sida? Du som kan din hockey bör testa samma strategi. Håll i pengarna tills du vet hur matchbilden ser ut och kan urskilja trender i spelet. 

Hoppas du får användning av våra hockeyspeltips. Tillsammans ska vi se till att öka semesterkassan och ha kul på vägen. Men kom ihåg, spela ansvarsfullt och bara om du är över 18 år. Om du anser att du spelar för mycket, kontakta Stödlinjen.