💡Tips & erbjudanden

Bli en del av vår hockeyfamilj.

Med vårt nyhetsbrev håller du koll . Gratis – rakt till din inkorg!

Bästa hockeygrupperna på facebook

Top 5 hockeygrupper på Facebook

Facebook kryllar av hockeygrupper där du som hockeyälskare kan diskutera resultat, övergångar, domslut och speltips med likasinnade. Men vilka är egentligen de bästa grupperna att gå med i? Vi…
Läs Mer

Hockeyabstinens? läs en bok! 💯

Fyren i ett hav av HOCKEYPODDAR OCH HOCKEYLÄGER

Vilken är egentligen den bästa hockeyboken, den bästa hockeypodden och hur vet du vilket hockeyläger som ger mest för pengarna? Ja, hockeyälskare ställs under en säsong inför många – och viktiga – frågor och val. Under fliken Tips & Erbjudanden hittar du listor, rekommendationer och jämförelser som förhoppningsvis svarar på de frågor du har kring ditt hockeyliv. Oavsett om du spelar, coachar, hejar eller bara skjutsar. 

Vi jobbar tillsammans med några av de största varumärkena i Sverige för att erbjuda relevanta och korrekta råd och tips. Tack vare dessa samarbeten slipper du slösa tid på att hitta de bästa priserna och de snabbaste leveranserna. På Hockeydax jobbar vi hårt för att servera dig den informationen direkt på sidan så du vet vad du får när du klickar dig vidare. Vi är din lysande fyr i ett hav av hockeypoddar,  skridskoslipningar och Facebook-grupper.  

Poddtips med omklädningsrumsjargong

Samtidigt som texterna ska vara informativa för dig som läser är vi också måna om att det ska vara underhållande att besöka Hockeydax. Vi tror att du, precis som oss, känner dig någorlunda hemma i omklädningsrumsjargongen och därför uppskattar en dos av hockeyslang. 

Hockeydax är ingen akademisk institution. Våra skribenter är inga professorer och våra texter ingen kurslitteratur. Vi är hockeyälskare, kort och gott. Förhoppningsvis håller du med oss om att hockeyslang är mer underhållande än stela faktatexter, och i bästa fall får vi dig att vilja läsa mer om bästa hockeypodden och våra tips för sommarens bästa hockeyläger. 

De hetaste hockeyerbjudandena

Men det är inte allt. Förutom att ge dig de bästa hockeyråden slänger våra samarbetspartners då och då ut heta erbjudanden. Gratis medlemsskap så du kan lyssna kostnadsfritt på de bästa hockeypoddarna, tidsbegränsade rabatter på hockeyutrustning och fri frakt på marknadens skönaste träningskläder. Följ oss i någon av våra sociala medier för att alltid ha stenkoll på vilka rabatter som gäller just nu. Din plånbok kommer tacka dig.